top of page
  • תמונת הסופר/תאפרת אורן - אימון אישי

תקרת זכוכית או איך לאמן פשפשים

עודכן: 25 באוק׳ 2020


כדי לאמן פשפשים כל שעליכם לעשות הוא להכניס אותם למשך כשבוע לצנצנת זכוכית עם מכסה, משאירים אותם כך למשך שלושה ימים .

לאחר שלושה ימים פיתחו את המכסה ותראו שהפשפשים כבר לא קופצים יותר מגובה המכסה.

למעשה הם יקפצו טיפה מתחת לגובה המכסה (גם אם הוא אינו שם יותר). אם תסתכלו מהצד זה נראה שישנה תקרה שקופה מזכוכית שמונעת מהפשפשים לקפוץ יותר גבוהה.

מחקרים גילו שגם הצאצאים של הפשפשים ששהו עם מכסה שלושה ימים כבר לא קופצים יותר מגובה זה.

לכולנו יש כל מיני מכסים כאלו שהציבו לנו בחיים , הורים, מורים, חברים, כשלונות, ביקורות ועוד.

"המכסה" הזה כואב בפעם הראשונה אך בהמשך אנחנו פשוט נזהרים לא להגיע אליו, אבל כאשר המחסום כבר לא קיים יותר אנחנו מפסקים לנסות.

רוצים לנפץ את תקרת הזכוכית שלכם? מוזמנים לפגישת אבחון מפילת אסימונים

צרו איתי קשר

אפרת אורן - אימון אישי

האימון יתקיים ברחובות או במרכז שפירא (בין קרית מלאכי ואשקלון)

טלפון : 050-3555585


פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page